duminică, 1 aprilie 2012

www.experience-tomorrow.com introdu codul kent

www.experience-tomorrow.com Concurs Castiga cu KENT
Participa in perioada 26 martie - 6 mai 2012 la Campania Kent "Experience Tomorrow", exploreaza astazi viitorul de maine si poti castiga un premiu  adus din viitor in valoare de 150.000 de euro, pentru tine si inca 3 prieteni adulti: un zbor cu un avion privat catre 2 destinatii speciale, Suedia, unde vei conduce una dintre cele mai performante masini, Koenigsegg Agera, iar apoi America, mai precis Las Vegas, unde vei experimenta lipsa gravitatiei la bordul unui avion special Zero-G. De asemenea in fiecare saptamana ai ocazia sa castigi prin tragere la sorti unul din cele 8 MacBook Air, 8 iPad 3 si 8 iPhone 4S. Intra acum pe www.experience-tomorrow.com, introdu cat mai multe coduri de pe pachetele participante Kent si mareste-ti sansele de a experimenta viitorul. Kent, Experience Tomorrow, introdu codul si castiga! Mai multe detalii cu privire la campanie gasiti pe site.

www.experience-tomorrow.com Introdu codul Kent

 

46 de comentarii:

  1. Nu mai scrieti codurile aici. Nu faceti altceva decat sa le dati celui care au facut site-ul asta si nu castigati nimic.

    Trebuie sa trimiteti codul pe adresa lor oficiala de email pentru a intra in concurs: concurskentoficial@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Ba dar prosti sunteti toti. Intrati pe http://www.experience-tomorrow.com/ si acolo bagati codul nu aici. Asta e teapa la drumul mare

    RăspundețiȘtergere
  3. mai am nevoie de coduri mai scrieti va rog cateva

    RăspundețiȘtergere